Angebot!

Decotique Grand Hörnsoffa Höger, Zink Grey | Hörnsoffor & Divansoffor

SEK 1859.40 SEK 785.08

Grand Hörnsoffa är en exklusiv soffa av vårt eget märke Decotique. En stilren modulsoffa i raka linjer och underbar komfort som finns att få i otaliga kombinationer och högkvalitativa…

Vorrätig

Artikelnummer: L.481.P48290 Kategorien: , Schlüsselworte: ,

Beschreibung

Grand Hörnsoffa är en exklusiv soffa av vårt eget märke Decotique. En stilren modulsoffa i raka linjer och underbar komfort som finns att få i otaliga kombinationer och högkvalitativa tyger i eleganta färger. Soffan har ett generöst sittdjup som bjuder in till mysiga filmkvällar med familj och vänner. Fungerar lika bra som en loungesoffa i en lobby som mindre modulsoffa hemma i vardagsrummet. I vissa kombinationer ingår även pall eller fåtölj och man kan välja mellan vänster eller högerställd.
Soffan är uppbyggd med en stomme i massivt trä och nozagfjädring. Sittplymåerna har en kallskumskärna med duntopp för en fluffig och skön känsla. Dessa bör man ”puffa” då och då för att de ska behålla den snygga passformen och för att dunet ska fördela sig jämnt. Sofforna finns att få i två tyger med lite olika egenskaper.  Som tillbehör finns härliga dekorationskuddar i 2-pack att köpa till i samma tyger. Modulerna levereras monterade. (Divandel anges på den sida som man ser ståendes framför, så som bilden visar)
Tyg: 
Prado: Zink Grey och Mole Brown
 100% Polyester, Sammet, Smuts och vattenavvisande, Slitstarkt, Pilling 5
Mine: Bright Ash, Hunter Brown och Sandshell Beige
96% Polyester och 4% Nylon, Micro Chenilletyg, Slitstarkt, Pilling 4-5.
Grand Grand är en stilren modulsoffa i raka linjer och underbar komfort som finns att få i otaliga kombinationer och högkvalitativa tyger i eleganta färger. Soffan har ett generöst sittdjup som bjuder in till mysiga filmkvällar med familj och vänner.
Observera att divanens placering anges sedd framifrån. Se bild.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Decotique Grand Hörnsoffa Höger, Zink Grey | Hörnsoffor & Divansoffor“
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: