Angebot!

Decotique Le Grand Air Divan Höger, Grå | Hörnsoffor & Divansoffor

SEK 1224.11 SEK 826.40

Le Grand Air, trendig och mysig divansoffa från Decotique. Soffan har en hög kvalitet och optimal sittkomfort med sina mjuka lösa ry…

Vorrätig

Artikelnummer: L.481.P48278 Kategorien: , Schlüsselworte: ,

Beschreibung

Le Grand Air, trendig och mysig divansoffa från Decotique. Soffan har en hög kvalitet och optimal sittkomfort med sina mjuka lösa ryggkuddar och två sittplymåer. Stommen är byggd av plywoodskivor med balkar i massivt trä som tillsammans ger extra stabilitet och hållbarhet. Sitsen har en kärna av formskuret kallskum omgivet av sjöfågelfjäder. För att hålla formen är ryggen sydd i kanaler och stoppad med en komfortabel mix av polyesterfiber och sjöfågelfjäder. Soffan är klädd i en loosefitklädsel som är signifikant med soffan Le Grand Air. Klädseln är av 100% bomull med ett martindalevärde på 45 000, kan tvättas i maskin på 30 grader. Alla varianter av Le Grand Air, även Loveseat, har avtagbar klädsel. 
OBS! Divanen kommer på den sida som anges framifrån sett. Se bild
Le Grand AirEn exklusiv design från Decotique med hög kvalité. Decotique Le Grand Air soffa är skapad för att passa i alla hem, alla tider. Känn av känslan när en skandinavisk design möter en råare deco-känsla.
Observera att divanens placering anges sedd framifrån. Se bild.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „Decotique Le Grand Air Divan Höger, Grå | Hörnsoffor & Divansoffor“
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: