Angebot!

OX Denmarq O Table Soffbord Ø80 cm, Stål/Vit Marmor | Soffbord

SEK 1281.95 SEK 764.42

O Soffbord från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant soffbord som är lätt att förälsk…

Vorrätig

Artikelnummer: L.481.P47384 Kategorien: , Schlüsselworte: , ,

Beschreibung

O Soffbord från OX Denmarq, formgivet av Dennis Marquart. Ett elegant soffbord som är lätt att förälska sig i. Bordsskivan av marmor vilar på en nätt benställning av stål och de rena, stilfulla linjerna gör detta bord till en framtida klassiker. Observera att marmor är ett naturmaterial och skiftningar i färg och mönster förekommer.
Viktig information om marmor
Marmor är ett poröst och levande stenmaterial vilket innebär att det kan förekomma mönster- och färgskiftningar, varje skiva är därmed unik. För att marmorskivan ska bevara dess vackra yta så är det viktigt att man behandlar den varsamt och följer de rekommenderade skötselråden. Tänk på att en polerad marmorskiva har en viss avstötande effekt mot vätskor, men har trots detta en större tendens att få synliga etsningar och matta fläckar när den kommer i kontakt med sura ämnen, i jämförelse med en matt marmorskiva. Vi tar inget ansvar för eventuella skador som kan uppstå, all användning med marmor sker på egen risk.
Marmor är väldigt känsligt mot sura vätskor såsom juice, vin och sura rengöringsmedel, men även kaffe, te och läsk kan orsaka att ytan etsas.
Marmor kan även suga åt sig och få mörka missfärgningar av oljor eller vatten vid långvarig kontakt.
Använd alltid underlägg under porslin, glas och varma pannor och grytor.
Rengör alltid skivan omedelbart med en trasa eller svamp vid spill för att förhindra skador på marmorn.
Rengöra stenskivan med en lösning av vatten och en PH-neutral tvål och torka sedan med en torr trasa.
Använd inte rengöringsmedel som innehåller syra, ättika, blekmedel, ammoniak eller andra rengöringsmedel för allmänt bruk.
Det är starkt rekommenderat att impregnera marmor. Symaskinsolja rekommenderas ej då den gör stenen mörkare.
Observera att den bästa åtgärden att behandla fläckar eller etsning beror på marmorns yta och färg samt det ämne som har orsakat skadan. Fråga en expert för råd för just din marmorskiva.
Taroli – vad är det?
Marmor är ett naturligt material som har formats i berggrunden under 140 miljoner år, och när man utvinner stenen förekommer det att det har bildats små bubblor som brukar vara några få millimeter i diameter. Dessa gasbubblor kallas Taroli och brukar fyllas igen och tätas i den mån det är möjligt. Man vill alltid bevara stenens naturliga utformning och charm vilket även innebär att det kan förekomma mindre vattenkristaller som bildats naturligt av det vatten som runnit genom berggrunden under alla dessa år.
O soffbord från Ox Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett stilrent soffbord med mjuka och runda former. Soffbordet har en bordsskiva i vit carrara marmor och underrede i stål– en oslagbar kombination. De härliga formerna ihop med de ljusa färgerna gör att bordet är lätt att kombinera med din nuvarande inredningsstil. Att de har ett sådant tidlöst formspråk, samtidigt som borden tillverkas i en sådan ypperlig kvalité, gör att varje O-table blir en investering som håller under många år.
Bra att veta:
Varje marmorskiva är unik. Mönster/färgskiftningar förekommer.
Skötselråd:
Marmor är ett mjukt stenmaterial och skivan kräver därför varsam hantering vid montering på underredet. Marmor är ett naturmaterial och varje skiva är unik i fråga om färg och yta. Marmor tål inte heller någon form av syror tex vin, fruktjuice och kolsyra. Rengöringsmedel som är gjorda för att ta bort kalkbeläggningar får aldrig användas. Polerade ytor behandlas bäst med syrafritt vax eller natursåpa.
Vi rekommenderar användning avImpregneringsolja från Ox Denmarq. Oljan ska gnidas in försiktigt med en fuktig trasa, eftertorka sedan noga. Oljan hittar du genom att klicka här
Mässing behöver putsas regelbundet för att behålla den högglansiga ytan. Med tiden blir mässingen annars mörkare och det kan även uppstå fläckar från fukt eller fingeravtryck.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Schreibe die erste Bewertung für „OX Denmarq O Table Soffbord Ø80 cm, Stål/Vit Marmor | Soffbord“
  • FRI FRAKT VID KÖP ÖVER SEK 600
  • SÄKER BETALNING
  • 30 DAGARS GRATIS RETUR
  • BETALNINGSMETODER: